Selasa, 16 Disember 2008

::. ikUt SaPe Ni .::

Bismillahirrahmanirrahim....

*********************************************************************************
Sebelum mula ape2 nak komen sikit pasal Mr. Bush yg kena baling kasut tu...tgk kat yuotube mlm td..aisey, brother tu baling tak kena la pulak..kalau aku yg baling, ada chance nak kena target kot sebab aku dulu goal shoter team bola jaring sekolah..hehehe..ok dah,dah.merepek la pulak!
*********************************************************************************
Ini adalah gamba terbaru Akmal...di snap 2 hari lepas....khas untuk tatapan family kat malaysia..

suka benor wat muka cam gini skrg...
sape ajo ntah..hehehe

budak iklan gigi...
ade 8 batang sumenya...tapi gigi bawah malu2 kucing! 
tak nampak haa.. 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sebeno nye hari ni nak cite sikit pasal Akmal ni..Sejak kebelakangan ni abang selalu mengadu yg Akmal suka tido mendongak..Aku memang tak perasan lah sebab time Akmal tido,time tu jugaklah aku dok bantai membuta..hahaha...tapi pagi tadi mase aku dok ngadap intenet, dia buatla gaya tido mendongak nyer tu. Aku pun cpt2 tangkap gambo ni...nasib baikla kamera tak buat hal..(mood baik kamera hari ni..hehehe) 

tgh nyenyak nih...

tgkla gaya tido ni...ish,ish budak ni..

gaya tido cam org beso..

Adakah ibu, atau ayah Akmal yg tido bergaya cam gini mase kecik2 dulu??hikhikhik...ade sape2 yg tau tak? Maktok ngan Nenek Akmal meh tolong explain sikit..huhuhu

4 ulasan:

hallum berkata...

salam..
akak, arini imah sempat abeskan baca sume latest post akak..sonoknyee..asek tergelak sorg2 je.org sebelah ni pn pelik agaknye.hehe

UmmuAkmal berkata...

waalaikumsalam...mekaseh sbb imah setia n sudi singgah blog akk yg sempoi2 je ni..hehe..tang manela yg kelakar agaknyer ek..hehe

nenek akmal berkata...

comelnye akmal...

UmmuAkmal berkata...

MAK,tgkler cucu saper...mustiler comel,heh heh heh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...