Sabtu, 13 Disember 2008

::. TeRiMa KaSiH Dr. IzAh & 'AmMu FaWwAz .::

Bismillahirrahmanirrahim....

Eh,eh...ape pulak tetibe ade gambo belon tweety nih??haa...post ini ditujukan khas buat Dr. Izah dan asben, En. Fawwaz kerana mereka berdua telah melapangkan masa untuk Akmal..bawak Akmal gi jalan2 kat Giant (ibu ngan ayah pun ikut jugak,hehehe...),belanja makan chinese food, lepak2 kat coffee house (lupa daa nama coffee house tu..) ,belikan Akmal belon tweety ni...


Dan telah menghadiahkan Akmal sehelai jaket jeans yg sangat2 cantik..MasyaAllah...sangat2 sesuai untuk musim sejuk nih..Mula2 ingatkan Izah & Fawwaz nak beli baju untuk bakal baby diaorang...so bila aku dah penat pusing2 dlm kedai pakaian budak2 tu, aku pun kuar..berdiri kat luar kedai tu dgn abang sambil tgk2 kedai2 yg ade kat sekeliling tu dan gelagat arabian bershopping..dan aku biar ajela Akmal ngan Izah & Fawwaz kat dlm kedai tu..manela tau Akmal leh bg opinion ke untuk baju baby acik Izah nanti..hehehe...sekali Akmal keluar, eh!! dah tukar baju lain??sebab rasenya sebelum kuar pakaikan dia baju sejuk lain...hehehe...Sekali lagi,terima kasih yg tidak terhingga pada acik Izah & 'ammu Fawwaz..Semoga Allah membalas budi baik kalian dgn sebaik2 pembalasan...



Tapi sayangnya tak dpt nak amik gambo Akmal mase dia tengah menggayakan jaket baru ni sebab kamera aku tak sudah2 mengalamai gegaran...kamera aku dah rosak sebab terhempas ke lantai!!! oohhhh... tidakkkkk!!!

2 ulasan:

drnurizah berkata...

Isk..isk..terharunya ada posting untuk acik izah dan ammu fawwaz..time kaceh akmal sekeluarga...

UmmuAkmal berkata...

same2 kaseh...skrg tweety dah duduk kat lantai aje sebab anginnya dh kuar...bagus jugak...takdela penat dok nak turunkan bila akmal ckp "nak, nak, nak", hehehe....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...