Ahad, 30 November 2008

~ Lidah Boya ke ni? ~

Bismillahirrahmanirrahim...

Huh...baru pas siap buat ni..panas2 lg aku dah snap gambo..haha...nasib baik tak berwap gambo nyer! dah lame nk cuba wat tp kemalasan yg amat telah melanda diriku..salin resepi dah berkurun dah. dok terperap je dlm buku...pg td lps dah tidokan akmal (abang nak gi kuliah dia pun nak bgn gak..huhu..) aku cpt2 wat kueh ni..dah lame tak mamam so cam teringin jek..

Dan mcm biasala...first trial mmg ler tak jadi..almaklumla..tgn kayu aku ni...hua ha ha ha... Mase aku tgh menaip ni Akmal baru bgn..tgh mamam lidah boya ibu yg tak jadik nih...rangup dah ok dah..cuma ade gelembung2 pulak mase goreng tu..so jadik tak cun ler lidah boya ni...

Lidah buaya yg tgh kelaparan...kembang jer
lidahnyer..hahaha

2nd round...buaya dah kenyang so lidahnya dah
kurus sikit..hahaha

kembang atau kurus, janji leh wat jajan mase tgk 
tv!

2 ulasan:

drnurizah berkata...

aduihh, kecur air liur, sedapnya, kak, sy nak jadi follower blog akak ni, bila enter dia dalam bahasa arab daaa..tak paham den..en. fawwaz dok tengok bola ngan member2 dia ni nak tak dapek nak mintak tolong translate ha..heheh

UmmuAkmal berkata...

izah...akk try online td. ghupenyer izah tak online ler pulak..hehe..akk dah try td konon2la nk jd follower..boleh je..nape ek kuar arab pulak kat izah nye komputer..ish,ish..mushkil..hehe.....akk biasa guna google chrome kalau bukak web ni sbb cpt sikit..mmg beza klu bukak guna mozilla atau explorer..kdg2 layuot akk pun jd lain..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...