Sabtu, 1 November 2008

~kawan baru Akmal~

Bismillahirrahmanirrahim...

Alhamdulillah pada hari Rabu lepas dpt gi ziarah Hajar yg baru melahirkan baby ke-2 nya...gi dgn Izah..Tahniah kpd Hajar& suami atas kehadiran seorang lagi cahayamata. Kawan baru Akmal ni diberi nama Nusaibah. Nusabah dilahirkan pada hari Jumaat bersamaan 17 oktober (tepat pd hari yg dijangka hehe) , jam 4.55 pagi, secara normal, dgn berat 3.6 kg...Yg dipaparkan adalah sebahagian dr gambar2 yg sempat diambil...gambar kakak kpd Nusaibah ni (Toyibah) tak dpt nk di snap sebab asyik lari je..kalau ade pun, dpt tgkp yg bergegar daa...hehehe


2 ulasan:

halimah berkata...

assalamualaikum akak..
comelnyee nusaibah =)
mm..sy dpt tahu blog akak ni dr blog dr.nurizah..
sbnrnya, sy x pn mengenali kak izah.cuma dpt blognya dr friendster.bl dpt tahu yg kak izah tinggal di madinah, sy terus berminat utk membacanya dan view semua list blog yg tertulis madinah..termasuklah blog akak..
seronoknya dpt baca khabar2 dr madinah =) akak doakan ada laluan utk sy tinggal di sana juga =)
ni email add sy..sy sgt2 sudi berkenalan dgn akak.harap akak begitu juga =)

hallum86@yahoo.com

syukran jazilan ya ukhti =)

UmmuAkmal berkata...

waalaikummussalamwarahmatullah halimah...oo,mcm tu rupanya..ok mafi mushkilah, akk pun sgt berbesar hati dpt berkenalan ngan halimah...quote: "doakan ada laluan utk sy tinggal di sana juga =)" halimah nak mai madinah ke?nk dok sini?ahlan wasahlan wa marhaban..seronoknya klu ramai2 ade kat sini :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...